De problemen en mogelijke oplossingen:

1,5 meter afstand route die eenrichting is. De vraag is of wij een route willen genereren met een begin en eindpunt of een route met een advies op drukte op deze route. Geven we een advies om een bepaalde route nemen en aan te geven hoe druk het is zodat mensen kunnen kiezen voor een route of geven we een gegeneerde route met drukte advies en zo min mogelijke drukke route. Ook moet er gekeken worden naar drukke plekken op een route, waar bijvoorbeeld veel mensen zijn, zodat er een waarschuwing kan worden gegeven voor niet alleen de drukte op de route maar ook de plaatsen vlakbij de route.

Er moet gekeken worden naar routes die eenrichting zijn en tweerichting en in welke hoeveelheid wegen van elke type er zijn. Om vervolgens een inschatting te maken of er eenrichting moet worden gehouden overal of alleen bij gedeeltes.
Per route gekeken worden of deze voornamelijk eenrichting moet zijn of twee richtingen. En bij eenrichting moeten er waarschuwingen of iets dergelijks worden gegeven om drukte te voorkomen. Wat doen we met mensen die de app niet gaan gebruiken of die geen telefoon hebben? Hier kunnen we rekening houden door zoveel mogelijk routes die tweerichting zijn.

De gebruikers / doelgroep:

Scholieren, Werkende mensen met de ov, Consumenten die willen shoppen. Werkende mensen: Je hebt hier te maken met spits momenten in de ochtend en s ’avonds wanneer mensen naar hun werk gaan of naar huis terug gegaan. Consumenten die gaan winkelen in dit gebied. Scholieren die op verschillende momenten naar school gaan of terug naar huis. We gaan data voor de eenrichting en tweerichting paden onderzoeken aan de hand van deze link: https://witteveenbos.geoapps.nl/hackafette#37c0f6a3-f5a6-4b67-8b1a-82aa359bc0ca Algemene data via google maps, https://witteveenbos.geoapps.nl/hackafette of www.pdok.nl.