Begin prototype

Dit prototype is nog geen uitgebreid prototype we hebben nog zo veel ideeën om dit helemaal goed uit te werken. Ook willen we bijvoorbeeld een melding geven aan de mensen die dan in het gebied zijn waar het te druk is en zeggen ga naar huis of zoek een andere plek of ga naar een ander deel van de stad. Dit prototype is natuurlijk nog niet heel mooi en zo willen we het er ook niet uit laten zien in de originele app, maar het schetst wel een beeld van hoe we het willen hebben en wat ons idee is.

Uitleg

De gebieden die het drukst zijn die zijn opgedeeld in cirkels en daarbij een stukje tekst met wat het gebied inhoud. De gebieden geven aan of het er te druk is of dat de 1,5m haalbaar is of niet, zo niet dan geeft de app een optie bijvoorbeeld en zegt kijk misschien even bij shopgebied 2, zo zit er dus ook nog een verdienmodel aan.

 

Als bedrijven zich aanmelden bij ons kunnen we ook zeggen neem een kijkje eerst bij de mediamarkt want die is niet druk en ga dan naar de jumbo bijvoorbeeld. Hetzelfde geld voor werkgebieden als mensen willen vergaderen maar dat kan niet want het is te druk bij het bedrijf kunnen andere bedrijven een vergader ruimte aanbieden en dat geven we dat aan in de app. De mensen krijgen een melding als ze in een gebied zijn waar het te druk en en de app geeft dan ook een optie hoe je de drukte kan vermeiden of dat de app zegt: “Ga eerst naar een ander shopgebied”.

 

Doel

Het lijk ons leuk om deze app werkelijkheid te maken en er voor zorgen dat in de gemeente Deventer er alles aan wordt gedaan zodat Deventer zich aan die 1,5m regel kan houden.