1. Duidelijk aanwijzingen op de loop routes met eenrichtingsverkeer. Gebied in categorieën indelen met elk een in- en uitgang. Aanmeldingen voor deze routes voor bepaald categorie in het gebied met de app.
– Drukte kan voorkomen worden door middel van een aanmelding/reservering om naar het gebied van de campus te gaan via een app zodat de administrator kan monitoren wie er allemaal naar het centrum (campus) komen en in welke categorie.
– Een melding (zoals in flitsmeister) als er een plek met veel drukte op de route komt hier een melding/waarschuwing voor de gebruiker en wordt er gevraagd of deze situatie uit de waarschuwing zich ook nog voordoet. Hier kan de gebruiker of deze situatie nog van toepassing is.
– Als de plekken dan druk bezet zijn kan er niet meer worden aangemeld. De campus is verdeeld in de categorieën en per categorie is er een eigen looproute naar een eigen uitgang. Ook kan er via tijdzones data worden opgehaald hoe druk het ergens op de campus is zodat mensen een waarschuwing krijgen via de app.