Ons team wil mensen graag stimuleren om zich aan de 1,5 meter richtlijnen te houden en dus ook om drukke plekken te vermijden.

Informatie verzamelen

Om de mensen te helpen om druktes te vermijden zijn hebben wij een app bedacht.
Met de app kan de gebruiker advies krijgen aan de hand van de verzamelde informatie.
De informatie die we nodig hebben wordt op twee manieren verzameld:

  • Doormiddel van WTM-pod druktemeters op knelpunten en eenrichting wegen. Deze druktemeters zijn AVG proof en de verzamelde gegevens worden na 24 uur weer verwijderd. Kort gezegd is een WTM-POD (wifi traffic monitor) een middel om bezoekersstroom en straat activiteit te meten op basis van RF-signalen.
  • Door de gebruikers van de app. Gebruikers kunnen via de app drukke plekken melden.

 

 

 

 

Met de verzamelde informatie informeren we de alle gebruikers op de app door de kaart te updaten en komen onder de meldingen view alle plekken te staan en word er bij de melding aangegeven hoe druk het is. Naast het informatie verzamelen via de genoemde punten, wordt de informatie ook geüpdatet. Ook updaten wij de informatie doormiddel van polls waarbij we een gedeelde van de gebruikers op een bepaald gebied te vragen of het op die plek nog druk is.

 

 

configuratie

Om de user experience te verbeteren zijn er ook meerdere instellingen die gebruiker kan aanpassen. Zo kan de gebruiker de notificaties en meldingen aanpassen zodat, de gebruiker een ander meldingsgeluid heeft voor Spatium zodat er minder verwarring ontstaat tussen een algemene notificatie is en een notificatie van Spatium. Daarnaast kan de gebruiker ook instellingen voor lokaliseren van het device aanpassen zodat deze minder stroom gebruikt.

 

 

 

 

 

Hulp voor de lokale ondernemers

Door de Corona crisis lopen velen ondernemers veel geld mis en dit geld vooral voor lokale ondernemers. Om hun te helpen tijdens de crisis kunnen zij zich aanmelden bij onze Accountmanagers / Marketeers om een deal te sluiten om korting te geven aan de gene die de app gebruiken. Iedere week worden er dan drie nieuwe advertenties geplaats en worden deze ook op de kaart weergeven zodat de gebruiker makkelijk de weg kan vinden naar de lokale ondernemer.

 

 

 

 

 

Wat we nodig hebben

Om ons idee te realiseren hebben wij WTM-pod drukte meters, ontwikkelaars en accountmanagers/marketeers nodig.

Kortom

Spatium zorgt ervoor dat de gebruiker goed geïnformeerd blijft om drukke plekken te vermijden. Dit wordt gedaan doormiddel van locatie gegevens, WTM-pod meters en door polls in de app. Daarnaast helpt Spatium lokale ondernemers om klanten te trekken doormiddel van kortingen. Meer informatie kan gevonden worden in dit bestand terug vinden.